Categorieën

20 Jaar Tentfeest Loo met uniek programma in april

LOO – Ook in 2018 wordt er in Loo-Bathmen een fantastisch tentfeest georganiseerd door Stichting Evenementen Loo. Dit jaar zal het tentfeest voor de 20e keer worden georganiseerd en zullen er op zaterdag 14 april maar liefst 5 acts optreden op het Tentfeest in Loo. In verband met het jubileum is er gekozen om op 2 podia 5 acts te laten optreden. Zo zullen daar zijn; De Boetners, zij maken nummers in hun moerstaal. Rock & Roll nummers in het Achterhoekse dialect. Grote inspiraties zijn dan ook Jovink & The Voederbietels, Normaal, Boh Foi Toch en internationale bands zoals AC/DC en Status Quo. “De jongens van Gust maken een vette show zonder poespas.

Vijf kerels uit Dijkerhoek die met veel plezier op het podium staan. Gust speelt bekende en minder bekende hits, Classic-, Moderne- en Dialectrock, Meezingers en Country… van alles komt voorbij in het repertoire van Gust! Major Lazerus is een DJ die de hele tent zal opzwepen met stevige bas tonen, een welkome afwisseling voor alle stevige gitaar nummers deze avond, even lekker je hoofd leeg maken. Het is een show vol gekte en gevuld met de populairste muzieknummers!

Heavy Hoempa bestaat uit 7 blazers en een drummer die Massive Brass Rock spelen met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Motörhead, Guns ‘n’ Roses, Iron Maiden, en AC/DC. De Kisjeskearls, die van podium tot podium trekken om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockgroep Normaal, te laten horen zijn vier ervaren muzikanten welke op treffende wijze de sound en de energie uit de bijna 40-jarige historie van Normaal neer weten te zetten. De bekende hits zullen hier zeker niet bij ontbreken.

Kortom, dit wordt een heerlijk feestje welke je niet wilt missen!”, aldus enthousiaste woordvoerder. Deze acts zijn op het Tentfeest in Loo te bewonderen door een kaartje te bestellen in de voorverkoop voor slechts € 15,00 via  www.loosalarm.info.