Categorieën

Activiteiten bij de tennisclub TC Holten

HOLTEN – Nu het voorjaar er weer aan zit te komen gaan we bij de TC Holten ook weer allerlei activiteiten organiseren. Om de jeugd meer te laten bewegen, de tennissport te promoten en meer leden voor de tennisvereniging te werven geeft de TC Holten 24 lessen aan de leerlingen van de basisscholen De Haarschool, De Holterenkschool en de Regenboog. Deze lessen worden gegeven door de tennisleraar Marc IJzerman. Om deze lessen een vervolg te geven worden de volgende activiteiten gedurende het seizoen voor de jeugd georganiseerd: 31 maart (afsluiten met pannenkoeken) en 8 september een Instuif voor jeugdleden en hun vriendjes en vriendinnetjes.

Ook zijn er op 6 juli Clubkampioenschappen voor de jeugd en is er op 1 september het Ouder-kind toernooi. Verder wordt er in maart en april in de verschillende categorieën competitie gespeeld. Ook kunnen de clubleden natuurlijk altijd vrij spelen op de banen. “Voor meer informatie over dit alles kan men contact opnemen met de trainer of de TC Holten. We hebben van de Rabobank Noord-West Twente toestemming om mee te doen aan de Rabobank Clubkas Actie om wat extra geld te krijgen voor de bovenstaande activiteiten. Dus als u lid bent van deze bank en de TC Holten een warm hart toedraagt zijn we heel blij met uw stem straks”, vertelt Anton Beuwer namens de tennisclub. “Verder zijn er ook veel activiteiten voor de senioren. Het gehele jaar door wordt er op de dinsdagavonden en vrijdagmorgen de TOSS georganiseerd. Deze kunnen door alle leden worden bezocht en men wordt dan ingedeeld. Voor deze activiteit is momenteel vrij veel animo.”

Beuwer vervolgt: “Als opening van het seizoen hebben verschillende leden al meegespeeld in het Haltoernooi in Markelo. Ook voor de senioren zijn er in maart en april de voorjaar competities. Als eerste activiteit op de club wordt er op 31 maart het Friends & Fans toernooi georganiseerd. Hierbij kan een lid van de TC Holten meespelen met een niet lid. Dus ook een mooie manier voor niet leden om kennis te maken met de TC Holten.” Verder zijn er diverse activiteiten die in de jaarkalender van de TC Holten vermeld staan. “Ook willen we nog even aangeven dat er verschillende mogelijkheden zijn om lid te worden. Er zijn natuurlijk de reguliere leden maar er is ook een mogelijkheid om zomer lid te worden als u al lid bent van een Holtense Sportvereniging die een zomerstop heeft. Ook gasten van campings en hotels kunnen daar navragen of men een ondernemers abonnement heeft zodat men met dat toegangsbewijs ook mag spelen op onze banen.”