Categorieën

AGENDA KULTURHUS

Donderdag 22 november

La Holandesa
Maud en Frank zijn op vakantie in Chili voor een nieuwe start. Na jarenlang proberen, hebben ze te horen gekregen dat ze nooit kinderen kunnen krijgen. Na een knallende ruzie pakt Maud impulsief haar rugzak vertrekt richting het noorden. Onderweg ontmoet ze het jongetje Messi. De toevallige ontmoeting tussen de twee is het begin van een ontwapenend avontuur door het adembenemende landschap van Chili.

Zaterdag 24 november
Amsterdams Kleinkunst Festival

Aanstormend cabarettalent weet het publiek altijd weer te verrassen. Ook in Holten. Niets voor niets is het aanstormend talent. Ze zijn geestig, weten de juiste snaar te raken, bekijken de wereld met een andere blik en zijn tegelijkertijd ook weer gevoelig. Zaterdag 24 november staan er weer drie van dit soort talenten op het Holtens podium: Glodie Lugungu, Michel & Tim en Selma Visscher. Alle drie finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival (AKF). Ze trekken nu al volle zalen met hun Finalistentournee in heel Nederland.

Woensdag 28 november
SINTERKLAAS EN HET GOUDEN HOEFIJZER
De tienjarige Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze na  verschillende pogingen Sinterklaas zo ver krijgt dat ze op zijn paard mag rijden gebeurt er iets verschrikkelijks. Tijdens een ritje buiten het kasteel verliest Amerigo zijn magische hoefijzer. Het paard van Sinterklaas heeft geen normale hoefijzers, maar één gouden hoefijzer. Zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op.