Categorieën

AGENDA KULTURHUS

Vrijdag 8 februari

Theater met Vincent Bijlo

De blinde cabaretier Vincent Bijlo dreigt nu ook zijn gehoor dreigt te verliezen is een ‘stom genetisch foutje’, maar geen enkele reden om in de slachtofferrol te schieten. ‘Waarom zou ik nu opgeven? Het is toch pas net begonnen?’, aldus Bijlo in zijn nieuwe theatervoorstelling ‘Ik hoor alles’.

 

Maandag 11 februari
Lezing archeologe Diana de Wildt
Diana de Wild neemt u mee op een fascinerende reis naar Akrotiri, het Pompeï van Griekenland.  lZe vertelt boeiend over huizen, fresco’s en duizenden vondsten die de kunstzinnigheid, rijkdom en kleuren van de Bronstijdcultuur tot leven brengen.

 

Woensdag 20 februari
Moefiekids The Incredibles 2
Wanneer een nieuwe gevaarlijke schurk met een meesterplan opduikt, moeten Frozone en de familie wel een manier vinden om weer samen tegen dit kwaad te strijden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, ook al zijn ze allemaal Incredible…

 

Donderdag 21 februari
Film Doris
Vijf jaar na het uitkomen van Doris is de serie nu ook als film te zien. Na haar scheiding heeft Doris het roer omgegooid. Met verschillende baantjes moet ze het financieel zien te rooien. Nu nadert ze haar 45ste verjaardag en maakt ze de balans op. Ze heeft twee kinderen, maar verder ziet het niet zo positief uit. Ze heeft een goede vriend Tim, maar die relatie is platonisch. Ze vraagt zich steeds meer af: waarom?