Categorieën

AGENDA KULTURHUS

ZATERDAG 11 NOVEMBER

UNPLUGGED TALENTHUS

Bespeel je een instrument of zing je en wil je optreden? Solo, of met een band? Doe dan mee aan het Talenthus Unplugged!

Schrijf je in via info@talenthusholten.nl. Na je inschrijving stemmen we af wat je allemaal voor je optreden nodig hebt.

Publiek is deze avond uiteraard ook van harte welkom! Bestel hier in de voorverkoop je tickets voor maar € 3,-!

 

DONDERDAG 23 NOVEMBER

NOCTURNAL ANIMALS

Een zakenreis, een anoniem pakketje en een manuscript: de ingrediënten voor deze onheilspellende thriller. Een thriller waarin het gescheiden echtpaar Susan en Hutton duistere ontdekkingen doet over elkaar. De scheidslijnen tussen liefde en wreedheid en tussen wraak en verlossing blijken flinterdun.

 

ZATERDAG 18 NOVEMBER 2017

EVA CRUTZEN

OPSLAAN ALS (TRY OUT)

Ze is energiek, muzikaal en hilarisch en heeft een volstrekt originele stijl. Haar onderwerpen zijn even komisch als dat ze schrijnend zijn. Zo kennen we Eva Crutzen. Want Eva heeft het allemaal. Alles eigenlijk. Behalve rust dan. Of stilte. Of tijd. In ‘Opslaan Als’ laat ze de gekte toe, speelt uiteenlopende personages en gaat muzikaal los. Zo biedt ze antwoorden, waar wij, Holtenaren, de rest van ons leven op kunnen bouwen. Of ze laat ons in verwarring achter. Het hangt er maar net vanaf hoe je het opslaat.

 

ZATERDAG 25 NOVEMBER 2017

HERMAN IN EEN BAKJE GEITENKWARK

VERPLICHT SPELEN (TRY OUT)

Voor diegenen die het nog niet weten…Herman in een bakje Geitenkwark is een ervaring die je leven verandert. Hoezo? Nou, een podium gevuld met eigenzinnige humor, een unieke vorm van samenzang en absurde bedenksels van vier jongens samen…en dat met jouw fantasie. Want wat wil je nou eigenlijk? Lachen of huilen, denken of voelen, lekker achterover of op het puntje van je stoel? Je hoeft niet te kiezen, alles mag: knoeien met precisie, sterven van vreugde, een hond onder het ijs en een speeltuin na de Apocalyps.