Categorieën

Bolderfestijn Korhanen groot succes

HOLTEN – Afgelopen zondag werd in de sfeervol aangeklede tuin van het ‘Hanennös’ de 8e editie van het Bolderfestijn gehouden. Om 13:00 uur opende popkoor Just4Fun uit Nieuw Heeten deze middag. Zodra deze enthousiaste groep dames begonnen te zingen, begon ook de bezoekers langzaam binnen te komen. Vervolgens was het de beurt aan dweilorkest de Braandheultjes uit Holten, deze ras muzikanten lieten horen over een uitgebreid repertoire te beschikken. Daarna was het tijd voor een optreden van de organisator van deze middag: de Hoolter Korhanen.

De Korhanen, die dit jaar hun 15-jarige jubileum vieren, lieten een aantal nieuw ingestuurde nummers voor het eerst ten gehore brengen. Een en al natuurlijk onderstaand door hun eigen Korhanen band. Hoogtepunt van de middag was waarschijnlijk toch wel het optreden van Vocal Group Notes. Deze groep getalenteerde zangers lieten het publiek genieten van hun gevarieerde repertoire van popnummers. Nadat de Brandheultjes, Just4Fun en Vocal Group Notes nog een keer terugkwamen voor een tweede optreden, werd de middag afgesloten door gelegenheidsduo Bert Reilijnk en Diederik Markvoort.

“Een zeer geslaagde middag”, aldus Boaz Schuppert, dit jaar voor het eerst voorzitter van de Boldercommissie. “Het weer was geweldig, publiek was in een grote getale aanwezig  en de sfeer was top! Op naar volgend jaar.”