Categorieën

Escaperoom Dracula’s Dungeon

opent haar deuren

HOLTEN – Na een uitgebreide periode van bouwen en testen is het zover. De opening van Escaperoom Dracula’s Dungeon. De escaperoom is gevestigd aan de Dorpsstraat 18c in Holten. Eigenaar Jos Kamphuis: “In de kelders van ons pand was nog een ruimte die we niet gebruikten en deze leent zich uitstekend voor een escaperoom. Voor de escaperoom hebben we meerdere vertrekken beschikbaar. In elke kamer moeten opdrachten volbracht worden om toegang te krijgen naar de volgende kamer, totdat je de code hebt gekraakt en naar buiten kunt. De bezoekers krijgen 60 minuten de tijd om te ontsnappen.

Waar onze escaperoom-formule uniek in is, is dat je een arrangement kunt boeken met een hapje en drankje bij Café ’t Klavier of een feest bij Daglicht in combinatie met het reserveren van de escaperoom. Vele escaperooms zijn gevestigd op afgelegen plekken, zoals industrieterreinen. Je speelt het spel van een uur en daarna ga je weer naar huis. Bij ons kun je nog gezellig napraten, eventueel onder een genot van een drankje en hapje. Hiervoor hebben we een speciale arrangementen. Is de groep te groot, dan splitsen we de groep in kleinere groepjes en spelen we het spel direct na elkaar. Dan wacht je gezellig op elkaar.”

Ook is het mogelijk andere activiteiten bij te boeken, zo is er een samenwerking met onder andere de Koff. Escaperoom Dracula’s Dungeon is de 25e escaperoom van Overijssel. Het fenomeen is inmiddels een rage. Het is een spel voor iedereen. In de escaperoom probeer je allerlei puzzels, raadsel en hints op te lossen, zodat je uit de escaperoom kunt komen. Je kunt het spel spelen met 4 tot 6 spelers. Door goed samen te werken en creatief nadenken, kun je ontsnappen. Het spel is voor iedereen die houdt spelletjes, spanning, avontuur, puzzelen etc. Dus wil je een leuk verrassend uitje met collega’s, vrienden, vriendinnen, buurt, familie, dan is wat om eens uit te proberen. Wees niet bang want één ding, je komt er altijd uit.

Erica Meijerman-Dikkeboer zit namelijk in de controlekamer achter een scherm met acht camerabeelden, een laptop en een microfoon. Zodra een groep naar binnen gaat, valt de deur achter het team in het slot valt. Daarna begint het zenuwslopende spel en Erica blijft zolang het spel duurt in verbinding met het team. Ze volgt je en geeft waar nodig aanwijzingen mocht je niet verder komen in het spel. De eerste (test)teams zijn inmiddels al geweest en de reacties zijn lovend. Er zit genoeg diepgang en uitdaging in. Deze escaperoom is vooral spannend met voldoende logica. Al met al een prachtige escaperoom. De Escaperoom in Holten is te reserveren via de website www.escaperoomholten.nl of bel 06-29470468.