Categorieën

Femi’s Holten sponsort

Blauw Wit ’66 5

Nieuwe sponsor Blauw Wit '66 5 HE214

HOLTEN – Zaterdag 13 september  werd ook het vijfde elftal van Blauw Wit ’66 in een nieuw tenue gestoken. Femi’s Holten is de komende jaren sponsor van dit seniorenteam van Blauw Wit ’66. Femi’s is een begrip in de regio als het gaat om een goede verhouding tussen kwaliteit en een betaalbare prijs. Met vestigingen in onder andere Enschede, tegenover de Grolsch Veste en in Rijssen, De Kroon en De Markies is de naam Femi’s al een begrip.

In Holten heeft Femi’s al weer enige tijd de voormalige locatie Vosman over genomen. Ook in Holten is er naast het restaurant een cafetaria. Hier zijn ook bijvoorbeeld pizza’s en pasta’s in het assortiment opgenomen, naast het bekende menu. Femi’s vindt het belangrijk ook in Holten voet aan de grond te krijgen. Met een kaart voor het gehele gezin zal dit geen probleem moeten zijn. In de prachtige vernieuwde locatie aan de Oranjestraat zijn alle Holtenaren van harte welkom.

De formule die 20 jaar geleden in Delden werd opgestart, heeft dus ook in Holten een vervolg gekregen. Blauw Wit ’66 weet zich de komende jaren door deze sponsor gesteund. Op de foto het elftal met link de heer Femi’s met voor hem kleinzoon Gabriël.