Categorieën

Grote Pinkstershow bij Stegeman

Luxe Outdoor in Harfsen

Het zomerse weer is al volop begonnen. Het belooft dan ook een zonovergoten Pinksterweekend te worden. Bij Stegeman Luxe Outdoor in Harfsen aan de Holtmark 2a is het dan ook weer enorm genieten van de vele mogelijkheden van het buitenleven. Ook dit jaar zal er weer groot uitgepakt worden. Naast een zeer uitgebreide collectie Tuinmeubelen hebben ze dit jaar ook de collectie BBQ’s, vuurhaarden en parasols verder uitgebreid. Groot is natuurlijk ook de collectie Steigerhouten Meubelen; honderden modellen worden hier voor u op maat gemaakt met eventuele bijpassende kussens.

Tijdens deze show staat de koffie zoals gewoonlijk weer klaar en ook aan een hapje is gedacht. Geniet tijdens het mooie weer van vele sfeervolle voorbeelden in combinatie met de Overkappingen van Lazize Verandabouw en ontdek welke stijl het beste bij u past. Wilt u de kinderen graag meenemen tijdens deze show dan is dat geen enkel probleem. Een speelhoek voor de aller kleinsten en een grasveld met onder andere schommels buiten geven ook hen genoeg mogelijkheden om zich te vermaken.

Stegeman Luxe Outdoor is inmiddels onder andere al dealer van Nardi, Borek, Kettler, 4Seasons, Boretti, Garden Impressions, Cosi Living, Madison kussens en parasols, Cadac, Lesli Living, Studio20, Solero parasols, KS-Verlichting, Nesling, Biohort, Outdoorchef, Benegas gasflessen en nog veel meer. Kortom, er is weer genoeg te zien en te genieten aan de Holtmark 2a te Harfsen. Kom ook op 3, 4 of 5 mei naar de Pinkstershow bij Stegeman Luxe Outdoor in Harfsen. Zij zijn op deze dagen open op Zaterdag 19 mei van 10-17 uur en op Zo/Ma. 20/21 mei van 11-17 uur.