Categorieën

Haltoernooi TC Holten een succes

HOLTEN – Op zondag 11 februari 2018 is er met leden van de TC Holten het jaarlijkse Haltoernooi in Markelo gespeeld. Binnen een week na bekendmaking van de speeldatum en de mogelijkheid tot inschrijving was het toernooi volgeboekt. “Er werd zelfs een lijst met reserves aangemaakt. Dit werd door ons als zeer positief ervaren omdat er momenteel nogal eens extra actie moet worden ondernomen om voldoende deelnemers voor de diverse activiteiten te enthousiasmeren. Er werd door de 24 deelnemers enthousiast en fanatiek getennist.

Het betroffen 18 partijen welke in verschillende samenstelling werden gespeeld. Hierdoor kon iedere deelnemer anderhalf uur spelen en daartussendoor gezellig bijkletsen, iets drinken en een hapje eten”, vertelt Anton Beuwer namens de organisatie. Tijdens de pauzes kwamen verschillende spelers ook kijken hoe ze ervoor stonden en hoe dit was met de andere deelnemers. Nadat er drie uur was gespeeld, werden de gewonnen games van de deelnemers geteld. Zowel bij de dames als de heren waren er twee winnaars met een gelijk aantal punten.

De dames Monique van Riet en Lotti van den Berg ontvingen hiervoor een cadeaubon van een clubsponsor Feel Well by Hetty en de heren Ronald Krabbenbos en Jakob Spakman een cadeaubon van clubsponsor Tastoe. Dit keer was het opmerkelijk dat er verschillende deelnemers bij waren die voor de eerste keer aan dit evenement deelnamen. Om deze clubleden daarvoor te bedanken werd Heleen Vincent naar voren geroepen als één van de recentste clubleden en ontving ze daarvoor een cadeaubon van clubsponsor Puur.

“Hierna werden alle deelnemers en de dame die ons van de hapjes en de drankjes had voorzien door ons bedankt voor hun positieve bijdrage aan dit geslaagde haltoernooi van de TC Holten in Markelo. Wij werden door de deelnemers bedankt voor het organiseren van dit evenement en enkelen stelden voor deze activiteit vaker te organiseren. We hopen dat deze positieve benadering ook voor de toekomstige toernooien en activiteiten van de TC Holten in 2018 van toepassing is”, aldus Anton Beuwer.