Categorieën

Interactieve avond over Innovatie in HOH

HOLTEN – Dinsdag 20 november is er een interactieve avond over Innovatie bij het Holtens OndernemersHus. “We kennen allemaal brainstorm technieken: we doen een beroep op onze meest creatieve en originele ik en al snel hangt de muur van de vergaderkamer vol met veelbelovende gele briefjes.  Leuk om te doen en goed voor de teamsfeer, maar in de praktijk komt er van alle goede ideeën vaak bar weinig terecht. Wij gaan laten zien waarom deze technieken tot weinig concrete resultaat leiden, maar reiken ook een alternatief aan.

Met “Systematic  Inventive Thinking” (SIT) onderzoek je op een systematische wijze nieuwe mogelijkheden, een techniek die aantoonbaar doeltreffender is dan in het wilde weg brainstormen. Bovendien is SIT slechts in geringe mate afhankelijk van originaliteit, fantasie of creativiteit en daarmee inzetbaar voor iedereen. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk nemen we je mee in de wondere wereld van innovatie. Als je denkt dat dit voor jouw bedrijf te hoog gegrepen is dan is het antwoord : we weten zeker dat deze methode leidt tot nieuwe ideeën waar jij zelf niet opgekomen was. Wij maken je wegwijs en daarna ga je zelf aan de slag. Het belooft een leuke maar vooral leerzame avond te worden!”, aldus een woordvoerder namens de organisatie.

De avond is dinsdag 20 november vanaf 19:30 in het Holtens OndernemersHus op de Oranjestraat 10 te Holten. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, opgave kan door een email te sturen naar info@twentewebdesigners.nl, meer info op https://www.holtensondernemershus.nl/.