Categorieën

Jubileum editie van Avond4daagse Holten

HOLTEN – Van maandag 3 tot en met donderdag 6 juni 2019 is er alweer de vijfde editie van de Avond4daagse Holten. Een jubileum. En dat moet men vieren. De inschrijving is inmiddels open, de aanmeldingen komen alweer gestaag binnen, dus alleen lopen is er niet meer bij. Temeer omdat ook de belevenispunten weer de moeite waard zijn dit jaar volgens de organisatie.

“Met de nodige ervaring en kennissen op de achterhand kunnen wij vooruit kijken naar nieuwe dingen, maar vooral eerdere successen herhalen. Op veler verzoek doen wij uiteraard de Holterberg weer aan, want de Avond4daagse is niet compleet zonder onze berg”, vertelt een woordvoerder namens de organisatie. ,,Maar ook kennismaken met de bedrijvigheid van het dorp is supergaaf om te zien. We weten niet half wat wij hier allemaal maken en doen.”

Thema’s
“Iedere avond heeft zijn eigen thema, dit jaar zijn dat in ieder geval ook weer sport en bedrijven. De andere avonden houden we nog even voor ons maar worden zeker ook weer de moeite waard. En natuurlijk kun je in een jubileumjaar niet zonder een leuke eindavond op de donderdag.” De poster en de advertenties geven al een goede hint over het thema. De muziek is geregeld. De horeca van het Smidsbelt doet ook dit jaar weer mee. “We zouden niet anders willen”, vindt één van de ondernemers.

Veiligheid

Net als eerdere jaren wordt de veiligheid en medische verzorging weer zoveel mogelijk gewaarborgd door vrijwilligers van het Rijssens “Goed Geregeld” en de Holtense EHBO. Met hun opvallende gele hesjes presenteren zij veiligheid voor alles. “Natuurlijk zijn de deelnemers vooral zelf verantwoordelijk voor hun eigen veiligheid. We blijven uiteraard onderdeel uitmaken van alle verkeer”, aldus de woordvoerder.

Goodybag

Door de sponsoren is het ook dit jaar weer mogelijk om een leuke starterstas te verzorgen. “We zijn als organisatie hard bezig om deze weer te vullen met leuke en handige dingen. Voor de inschrijvers tot 1 mei zal deze Goodybag ook dit jaar weer voor het evenement af te halen zijn.”

Informatie en inschrijving

“De informatie en inschrijving gaan via onze vernieuwde site www.avond4daagseholten.nl waarop een directe koppeling bestaat met de social media. De inschrijving is inmiddels geopend. We kijken uit naar geweldige nieuwe editie”, besluit de organisatie ,,We hebben weer veel leuke reacties gehad.  Ook op social media leeft  het enorm, foto’s en berichten werden massaal gedeeld en ‘geliket’. Het zal ook dit jaar niemand in het dorp ontgaan dat er een Avond4daagse is. Op naar de vijfde editie!”