Categorieën

Keuben en Rietman klaar

voor nieuw seizoen zijspancross

HOLTEN – Zondag 4 maart zal voor de eerste keer in 2018 het starthek vallen om het Open Nederlands kampioenschap zijspancross op circuit de Gagelberg in Lochem. Voor Justin Keuben en Dion Rietman is het de start van een loodzwaar seizoen met 5 wedstrijden om het ONK en 13 Grand Prix wedstrijden. Vanaf de jaarwisseling is er al begonnen om conditioneel nog sterker voor de dag te komen dan voorgaand jaar. Ook zal  geprobeerd worden om nog hoger te eindigen dan vorig seizoen toen het duo de 21e plek wist te veroveren.

Mede door de vele sponsoren die het team ondersteunen kunnen alle wedstrijden worden verreden om het wereldkampioenschap, waaronder Oekraïne en Spanje die dit jaar op de kalender zijn toegevoegd. Tevens wordt er ook nog op een nieuw frame gereden, afkomstig van de Holtense framebouwer Hocob. Zij hebben ook nog enkele veranderingen aan het rijwiel gedeelte gerealiseerd en daarover is het duo zeer goed te spreken.

Keuben en Rietman willen bij deze de volgende sponsoren alvast  bedanken voor hun steun aankomend seizoen: Metalin Steelcreators, Steurhoeve, Ten Veen constructie, B&B bestratingen, JVPRO Events, Eurotank, Secratary Solutions, Kolkman Rietdekkers, Salland Food Service, Ulfman containers, Talents uitzendbureau, HoltenExtra, Vanpotrans Poznan, Goverts Verpakkingen, Enzerink, Verscombi, Jopa Racing Products, Bemei RVS Holten, Hocob Framebouw  en alle leden van de club van 50. De racekalender ziet er als volgt uit: 4 maart Lochem(ONK), 25 maart Oss, 1 April Catelnau de Levis Frankrijk, 8 april Talaverna de la Reina Spanje, 22 april Oss (ONK), 6 mei Chernivitsi Oekraine, 13 Mei Kramolin Tsjechië, 20 mei Varsseveld (ONK), 10 juni Kegums Letland, 17 juni Kivioli Estland, 24 juni Lommel Belgie, 7 juli Rhenen (ONK), 22 juli Bessenbach Duitsland, 29 juli Stelpe Letland, 25 augustus Roggenburg Zwitserland, 2 september Vesoul Frankrijk  en 16 september Rudersberg Duitsland.