Categorieën

Keuben en Rietman negende in Lochem

HOLTEN – Zijspancrossers Justin Keuben en Dion Rietman hebben tijdens de tweede wedstrijd om het ONK  op circuit de Gagelbeld in Lochem een negende plek behaald. Na de afgelaste wedstrijd vorige week, was het nu weer afwachten of de wedstrijd verreden kon worden. Dit doordat de weergoden deze week niet echt wilden meewerken. Maar de baan was  goed berijdbaar dus werd er om 10 uur begonnen met de tijdtraining

voor een plek naar het starthek, daarin werd een zevende tijd geklokt. Om 14 uur viel het starthek en de mannen kwamen door rond de achtste plaats. Door de snelle linkse combinaties van de Engelse teams moesten er nog twee plaatsen teruggeven worden en finishte het duo op  een tiende plek. De tweede manche was een kopie van de eerste heat, tot twee ronden voor het eind, toen Team van Werven de aanval inzette op het duo en ze er alle vier naast kwamen te liggen.

Lachende derde was Frank Mulders die zomaar twee plekken kon doorschuiven en deze ook niet meer weggaf. Keuben en Rietman  kwamen als elfde over de meet. In de dagstand werd een negende plek behaald met 21 punten . Volgende week is alweer de derde wedstrijd om het ONK en deze zal verreden worden in het Achterhoekse Varsseveld.

 

Foto: Dries Dewitte