Categorieën

Oolbekkink Hoveniers

bussponsor Twente-supporters

HOLTEN – Afgelopen zaterdag was Oolbekkink Hoveniers alweer voor de vierde maal bussponsor van FC Twente Holten. Dit keer tijdens de wedstrijd F.C Twente-Vitesse. De supporters kregen een goede wedstrijd te zien, Vitesse werd met 2-0 verslagen.

Oolbekkink Hoveniers is inmiddels een begrip in Holten. “Steeds meer mensen vinden de weg naar Oolbekkink Hoveniers. Voor schuttingen (ook met betonpaal), straatwerk, plantwerk, snoeien, kunstgras, maar ook enkel het leveren van martiaal. Ook werken wij graag mee aan het ontwerpen van mensen hun droomtuin. Bij ons staat de klant centraal”, aldus Hendry Oolbekkink.

“Komend voorjaar komt de tuin weer tot leven. Een aantal planten moeten gesnoeid of gescheurd worden. De borders moeten worden bemest en het gazon geverticuteerd. Misschien wil men nog een aantal planten verplanten of een terras of oprit veranderen. Oolbekkink Hoveniers kan ook onderhoudswerkzaamheden het gehele jaar door verzorgen, zowel voor particulieren als bedrijfmatige klanten. Hiervoor kunnen wij mensen voorzien van advies en een geheel vrijblijvende offerte voor ze maken.” En tot slot geeft Hendry aan: “Wij hopen komend voorjaar de hand van veel tuineigenaren te schudden.”

Contactgegevens: Oolbekkink Hoveniers, tel. 0548-364311 / 0621509986 en website: www.oolbekkinkhoveniers.nl.