Categorieën

Salon Mirjam houdt open dag op 19 mei

Sinds kort is Salon Mirjam verhuisd van Deventer naar Holten en houdt daarom op 19 mei een open dag. Aan de voet van de Holterberg runt Mirjam Jansen aan de Burgemeester van der Borchstraat 22. “Voorheen zat ik bijna 26 jaar in Deventer (Mariënburghstraat 13 te Deventer). En nu met veel plezier en energie ga ik verder in Holten. Alle behandelingen zoals, definitief ontharing, MicroDermaBrasie, Bio-Lifting, Acne behandelingen, gezichtsbehandelingen, harsen, lichaamsmassages, Tuina  zullen voortgezet worden in Holten. Net als de verzorgingsproducten van Payot en de make-up van PUPA en Barbara Bort”, vertelt Mirjam.

“De lichaamsmassages worden door Soraya gedaan. Zij heeft de opleiding gevolgd tot Tuina masseur en Kata Voet massage. Tuina is een Chinese therapeutische techniek die werkt op de meridianen.” Binnenkort heeft Mirjam er ook een nieuw biologisch product erbij, Green Peel kruidenbehandeling, voor behandeling van probleemhuiden zoals, tegen Onreine/ Acne, pigmentvlekken, littekens en Rosacea huid. “Deze peeling geeft zeer verrassende mooie resultaten”, aldus Mirjam.

“Tevens zijn we lid van de ANBOS brancheorganisatie en geregistreerd bij zorgverzekeringen. Mensen kunnen online een  afspraak maken of verzetten via www.salonmirjam.nl. We zijn te bereiken op tel.nr. 0548-820909 of via info@salonmirjam.nl en parkeerplaats op eigen terrein.” De open dag op 19 mei is van 10 tot 16 uur en er zijn diverse aanbiedingen tot 50% korting met en er is een ‘win en wens actie’. “Graag ontmoet ik u aan de voet van de Holterberg”, besluit Mirjam enthousiast.