Categorieën

Stan van den Belt kampioen bij tafeltennis jeugd

HOLTEN – Op zaterdag 6 januari 2018 was het weer zover, het OHK tafeltennis werd dit jaar wederom gehouden voor jeugd, recreanten- en competitiespelers in sporthal de Vrijheidslaan te Holten. Bij de jeugd was het Stan van den Belt die op zeer overtuigende wijze aan de haal ging met de titel.

Stan werd eerste in poule A, waar Hugo Hulleman 2e werd. In poule B won Thomas Mellema de poule en werd Kick Meinders 2e. Dit betekende dat Stan in de kruisfinales het op mocht nemen tegen Kick en Thomas tegen Hugo. Stan won zijn halve finale overtuigend van Kick met 3-0. De andere halve finale was toch erg spannend, maar Thomas trok aan het langste eind en won van Hugo met 3-1.

In de troostfinale was het Hugo die keurig 3e werd met een 3-0 overwinning op Kick en dus de 3e prijs mee naar huis mocht nomen. Stan moest het in de finale opnemen tegen Thomas. Beiden waren poulewinnaars en het beloofde een spannende finale te worden voor beide heren. In deze finale was het Stan die overtuigend met 3-0 won, wat betekende dat hij geen game verloren heeft in het hele toernooi en dus de verdiende Holtens Kampioen tafeltennis is geworden bij de jeugd.

Dan naar de volwassenen competities. Evenals vorig seizoen werd Berry Pol opnieuw kampioen bij de recreanten. Rik Stoevenbelt, terug van weggeweest, werd keurig 2e voor Ruben Jol, die ondanks een blessure toch erg knap 3e werd.  Bij de competitie B was het Dennis van der Keuken die ongekend goed speelde en zijn teamgenoten naar huis stuurde met klinkende overwinningen.

Dennis werd verdiend 1e, Bram Veefkind een keurige 2e plek en Robbert Hulleman mocht het podium complementeren met een 3e plek. Bij de competitie A ging het in een zinderde finale tussen Fred Hulleman en Coen Blonk. Fred trok aan het langste eind door in de 5e game met 12-10 te winnen van Rijssenaar Blonk. Bart Roumen uit Deventer werd knap 3e. De dubbeltitel ging naar het duo Marten Hulleman/Berry Pol, die in de finale uit een geslagen positie (2-0 achterstand red.) toch de wedstrijd naar zich toe wisten te trekken en  toch nog met 3-2 te winnen van het duo Jan Ophof/Dennis van der Keuken.