Categorieën

Triathlon zwemtrainingen zwemclub Twenhaarsveld

HOLTEN – Voor wie deelneemt aan de 1/8 triathlon of aan de Olympische afstand zijn de trainingen van zwemclub Twenhaarsveld een mooie mogelijkheid om je op het onderdeel zwemmen goed voor te bereiden. De trainingen worden gegeven in het buitenbad in Holten. Naar behoefte wordt ook getraind op open water zwemmen in het openwatergebied in Borculo. Woensdag 1 mei start de triathlonzwemtraining voor triatleten vanaf de leeftijd van 15 jaar en ouder en bedrijventeams. “We bieden dit jaar verschillende soorten trainingen aan. Voor de triathleten die graag borstcrawl willen leren, zijn er 8 trainingen op woensdagavond.

Op woensdagavond geven we ook training voor beginners en schoolslagtechniek. Daarnaast trainen we voor het gevorderd niveau op snelheid en uithoudingsvermogen. Het is mogelijk om op verzoek via onderwaterbeelden van je eigen slag tips en trainingsadviezen te krijgen”, aldus een woordvoerder namens de zwemclub. De 8 trainingen worden gegeven op woensdagavond van 20.15 – 21.00 uur in het buitenzwembad Twenhaarsveld te Holten. Er is ook een mogelijkheid om 4 trainingen te volgen, deze starten op woensdag 29 mei.

Alle deelnemers krijgen advies op maat van ervaren trainers. Tijdens de trainingssessies wordt aandacht besteed aan ieders behoefte en mogelijkheden. Te denken valt aan zwemtechnieken voor een betere schoolslag of borstcrawl. Maar ook zwemtempo, keren, ademhaling, conditie etcetera. Aanmelden kan via de website van triathlon Holten, onder het kopje clinics.