Categorieën

‘Uw schoonmaak, onze zorg’ bij Valk Cleaning

HOLTEN – Per 1 april 2019 is schoonmaakbedrijf Valk Cleaning van start gegaan. Het schoonmaakbedrijf staat onder leiding van Janny Valk. Voor velen is Janny geen onbekende in de ‘schoonmaakwereld’, zij heeft al eerder bij andere eigen schoonmaakbedrijven leiding gegeven.

Met Valk Cleaning gaat Janny, gesteund door een enthousiast en gedreven team, aan de slag in Nijverdal – Holten en omstreken. Valk Cleaning richt zich op ondernemers in de zakelijke en medische dienstverlening met een eigen kantoorpand of praktijkruimte. “Het onderhouden van een mooi kantoor of praktijkruimte is een extra zorg naast het ondernemerschap. Deze zorg neemt Valk Cleaning graag van u als ondernemer over, zodat u de focus kunt houden op de dagelijkse werkzaamheden van uw onderneming! ‘Uw schoonmaak, onze zorg’ is dan ook het motto”, aldus Janny Valk.

Schoonmaken is écht een vak. Valk Cleaning verricht kwalitatief werk met als doel dat zowel de klant als de werknemer optimaal tevreden zijn. De doelstelling van de béste zijn en kwaliteit afleveren kan niet bereikt worden zonder gemotiveerde werknemers die hier aan mee willen werken. Werken bij Valk Cleaning betekent dus verantwoordelijkheid  en inzet tonen maar bovenal; met plezier naar je werk gaan. Wilt u meer informatie over Valk Cleaning? Neem dan een kijkje op www.valkcleaning.nl.