Categorieën

Veel te doen voor senioren in de maand augustus

HOLTEN – ViaVie Welzijn Rijssen-Holten organiseert  ook deze zomer weer wekelijks een aantal  gezellige en informatieve activiteiten. Veel senioren geven aan dat met name de zomerperiode stil is, dat men vaak alleen is en behoefte heeft aan leuke uitjes waarbij de sociale contacten en de gezelligheid een belangrijke rol spelen. Vandaar dat er iedere week iets te doen is. Er wordt vanuit gegaan dat men zelf naar de plaats van activiteit of verzamelplaats komt. “Mocht dit niet mogelijk zijn, neemt u gerust contact op met ViaVie Welzijn, tel.nr. 0548-362755. Wij zullen vervolgens bekijken wat we voor u kunnen regelen”, aldus een woordvoerder.

In augustus staan de volgende activiteiten op het programma:

Woensdag 1 augustus. 3-gangen lunch bij de Pannekoekenbakker te Holten. Een buffet debuut bij ViaVie Welzijn. De Pannekoekenbakker aan de Smidsbelt in Holten heeft  een paar maanden de deuren geopend. Men mag een pannenkoek kiezen uit een selectie van heel wat soorten. Kosten € 14,00 voor soep, pannenkoek en toetje (prijs excl. drankjes), aanvang 13.00 uur.

Woensdag 8 augustus. Spelletjesmiddag in het jeugdhonk aan de Tuinstraat in Holten. We beginnen de middag met een kopje koffie/thee en iets lekkers, waarna we gezellig spelletjes gaan spelen: rummikub, yathzee, sjoelen, noemt u het maar op! Kosten € 5,00 p.p., aanvang 14.00 uur.

Woensdag 15 augustus. Bingomiddag aan de Haarstraat 83 in Rijssen. Luisterend naar een zomers verhaal komen de getallen een voor een langs onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers. Er zijn vele bruikbare en nuttige prijzen te winnen. Kosten € 5,00 p.p. (inclusief bingokaarten), aanvang 14.30 uur.

Maandag 20 augustus. Fotopresentatie over oud-Rijssen in het Rijssens Museum. In samenwerking met het Rijssens museum bekijkt u op deze middag een fotopresentatie van oud-Rijssen, kriskras en dubbel en dwars door de stad heen.  Daarnaast is er de mogelijkheid  een aantal objecten vanuit het museum te bezichtigen. De presentatie wordt gegeven in het “brandweermuseum”, bij het Rijssensmuseum direct links. Kosten € 4,00 p.p. (incl. koffie/thee en een plakje cake), aanvang 15.00 uur.

Woensdag 29 augustus. Buffet bij De Biester te Holten. Inmiddels een klassieker onder de buffetten! Met een soepje vooraf en een ijsbuffet na, is het zoals altijd weer genieten! Kosten € 14,00 p.p. (excl. drankjes), aanvang 17.30 uur.

Voor meer informatie over bovenstaande activiteiten kan men contact opnemen met ViaVie Welzijn Rijssen-Holten tel.nr. 0548-36 27 55.