Categorieën

Verenigingen kunnen geld

verdienen bij Fixet Holten

HOLTEN – Verenigingen hebben het niet gemakkelijk in deze tijd, ook in onze gemeente. Terwijl het belang van een actief clubleven hier van levensbelang is. Als club wil je graag aantrekkelijk blijven met bijvoorbeeld een goed onderhouden kantine, goede sportspullen of muziekinstrumenten. Daar is geld voor nodig en daar wil Fixet Holten iets aan doen.

WIN WIN WEKEN bij Fixet Holten

Binnenkort start de landelijke spaaractie ‘WIN WIN WEKEN, samen sparen voor je club’ bij ons. Met deze actie kunt u bij Fixet Holten sparen voor een klustegoed om bijvoorbeeld het clubgebouw eens een flinke verfbeurt te geven.

Hoe werkt het?

In de periode van 10 maart tot en met 3 mei ontvangen klanten bij iedere besteding van 20 euro een coupon van 1 euro klustegoed. In de winkel staat een spaarpot waarin dit klustegoed gedeponeerd kan worden. Aan het eind van de actie wordt het totaalbedrag opgeteld wat zich in de spaarpot bevindt en dit bedrag mag de vereniging besteden bij Fixet Holten.

Wilt u uw club hiervoor in aanmerking laten komen?

Onderneem dan snel actie! Het aantal verenigingen dat kan deelnemen is beperkt zodat er voor deze clubs een mooi bedrag  overblijft. Geef uw vereniging  snel op. Het inschrijfformulier is verkrijgbaar bij Fixet Holten Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 27 februari 2014.