Categorieën

Vissers actief in Zwolle en Lochem

HOLTEN – Afgelopen ronde in de competitie van de vissers werd er gevist door de senioren in Zwolle en de jeugd was actief in Lochem. De senioren zouden eigenlijk vissen in het Ganzediep in Kampen. Maar helaas moest de wedstrijd verplaatst worden vanwege te hoog gras. Er werd daarom uitgeweken naar het Zwarte Water in Zwolle.

Ondanks de voorspelde warmte waren er toch nog 17 wedstrijdvissers aanwezig. Tijdens de wedstrijd bleek al snel dat de vis ook behoorlijk last had van de warmte en niet erg bijtlustig was. In vak A was de winnaar mevrouw S. van Maasbommel met 1.100gram aan vis. De winnaar was Kevin Kolkman met 2.120 gram aan vis, de totale vangst was 9.403 gram. De volgende wedstrijd voor de senioren is op 23 juni aan de IJssel in Welsum.

Voor de jeugd was het de derde wedstrijd van het seizoen aan de Gracht in Lochem. Er waren tien deelnemers en het weer was goed aan het, voor de meesten, vreemde water. Iedereen had minstens een keer beet en in totaal werd er 2360 gram vis gevangen. Winnaar was Bart Woestenenk met 720 gram aan vis. De volgende wedstrijd is op 1 juli aan de vijver bij het Carmencollege in Raalte.