Categorieën

VV Holten E2 kampioen

van derde klasse

HOLTEN – Zaterdag 29 november was het dan zover. Holten E2 kon bij een overwinning op Sportclub Lochem E4 kampioen worden. Er moest om 9.45 uur gespeeld worden in een waterkoud Lochem. Holten begon zeer voortvarend aan de wedstrijd en kwam al snel op een 0-3 voorsprong tegen de hekkensluiter. Door het grote klasse verschil tussen beiden teams werd Holten verdedigend wat nonchalant en dit resulteerde in twee tegendoelpunten.

Echter de roodzwarten bleven in de aanval erg scherp want er werd gerust bij een stand van 2-8. In de tweede helft geloofden de roodzwarten het wel en waren de meeste spelers al in hun hoofd bezig met de kampioensfestiviteiten en werd er gas teruggenomen. Er werd nog wel twee keer gescoord door Holten en daarmee kwam de 2-10 eindstand op het bord. Het kampioenschap was binnen en aangezien concurrent Witkampers E2 ook nog eens gelijkgespeeld had, hoeft het kampioenschap niet gedeeld te worden.

Na afloop van de wedstrijd ontvingen alle spelers en trainer een fraai mooi kampioensshirt en ook nog eens een kampioensbeker, beide werden aangeboden door de ouders van alle spelers. Bij terugkomst in Holten was het natuurlijk tijd voor een kampioenstoer door Holten en na deze rondrit werd er koers gezet naar Meermanskamp. Hier werden de jongens door de jeugdvoorzitter van V.V.Holten en door de voorzitter van de ‘Supportersvereniging der Roodzwarten’ in het zonnetje gezet en ontvingen de jongens een fraaie V.V.Holten-handdoek en een arrangement van de supportersvereniging.

Na de winterstop mogen de kampioenen het gaan proberen in de tweede klasse en als er met dezelfde belevering en inzet gespeeld gaat worden dan gaan de jongens leuk meedraaien in deze klasse.