Categorieën

VV Holten F1 flikt het opnieuw

HOLTEN – Na de najaarscompetitie zonder puntverlies als kampioen in de hoofdklasse te hebben afgesloten heeft Holten F1 zijn titel in de hoofdklasse geprolongeerd. In de winterstop werd ook al het prestigieuze kampioenentoernooi bij Pec Zwolle gewonnen. Het kan dus niet op voor de rood zwarte helden van F1. Waar voor de winterstop de strijd werd aangegaan tegen de grote clubs uit het oosten van het land moest nu de strijd worden aangegaan met teams uit de regio Apeldoorn. De eerste wedstrijden waren lastig en de jongens moesten er alles aan doen om de punten binnen te halen.

Dit lukte wel maar gemakkelijk ging het niet. Het was dan ook Helios F1 dat Holten F1 verraste en terecht met de punten naar huis ging. Het bleek een wake up call te zijn. De jongens begonnen weer scherper aan de wedstrijden en de tegenstanders werden met steeds grotere cijfers verslagen. Al snel leek het volgende kampioenschap weer in zicht. Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, in een rechtstreeks duel tegen concurrent WSV F1 moesten de jongens een puntje pakken om de titel definitief binnen te slepen.

Ondanks het slechte weer waren er veel toeschouwers en die werden getrakteerd op een mooi schouwspel. WSF had niets in te brengen en de rood zwarten combineerde er heerlijk op los. Het was Luc Akkermans die met twee bekeken intikkers de wedstrijd al vroeg besliste. Aanvoerder Dries Martens maakte nog voor rust 3-0. De attent keepende Melle Zwijnenberg hield samen met zijn verdedigers Jens Vincent en Milan van der Mei het doel mooi schoon. Dat de koek nog niet op was lieten Kees Martens en Timo van Zon na rust zien.

Eerst maakte Timo de 4-0 en daarna was het de beurt aan Kees. De onvermoeibare Björn Visser, die altijd goed speelt in een kampioenwedstrijd, zorgde er nog voor dat Timo de 6-0 op het scorebord mocht zetten. Duidelijke cijfers dus en de terechte kampioen. Na het douchen mochten de jongens met een heuse limousine door het dorp. Dit leverde 8 glunderende gezichten en veel mooie momenten op. Volgende week sluit Holten F1 de competitie af tegen CSV Apeldoorn F1 en daarna volgen nog een paar mooie toernooien.