Categorieën

VV Holten roept Twenhe Goor halt toe

HOLTEN – Holten 1 speelde zondagmiddag de belangrijke uitwedstrijd tegen Twenthe Goor. De Goorse ploeg won de afgelopen zes wedstrijden en speelt mede hierdoor bovenin mee voor de prijzen. Vele blessures zorgden ervoor dat hoofdtrainer Knapen zijn team op een aantal plekken moest wijzigen. Kort na het aanvangen van de wedstrijd kon ook de naam van Thijs Huisman aan de lange lijst met geblesseerden worden toegevoegd. De rechtsback moest zich na een eerste sprint door toedoen van een hamstringblessure laten vervangen door Robbert Hulleman, die de honneurs naar tevredenheid waarnam.

Holten speelde sterk als collectief. Vanuit een gedegen organisatie werden de gevaarlijke Goorse spitsen de gehele wedstrijd aan banden gelegd. Holten probeerde met uitvallen tot scoren te komen maar koesterde eveneens de nul. Een rode kaart voor Bas Tuitert (2 x geel) zorgde ervoor dat Holten definitief koos voor het vasthouden van het punt, met de 0-0 eindstand tot gevolg. Een prachtige teamprestatie.

Het komende weekend is Holten vrij, voor zondag 27 april staat de thuiswedstrijd tegen NEO uit Borne op het programma. Een zege is nodig om zicht op rechtstreekse handhaving te houden.