Categorieën

Waanzinnig Winter

Sportspektakel in ‘t Mossink

HOLTEN – In vervolg op de vermaarde Sportspektakels voor basisscholen in Rijssen mag de Holtense jeugd zich dit jaar ook verheugen op het Waanzinnig Winter Sportspektakel. De jongeren uit Holten kunnen zich uitleven tijdens uiteenlopende sportclinics, verzorgd door de lokale sportverenigingen. Donderdag 27 februari vindt dit sportspektakel plaats in sporthal ’t Mossink te Holten. De kinderen van groep 1 tot en met 4 zijn van harte welkom van 9.30 tot 12.30 uur. De kinderen van de groepen 5 tot en met 8 mogen van 13.00 tot 16.00 uur komen en zullen door de verenigingen verwelkomd worden.

Halverwege beide sessies is er een pauze met ranja en fruit voor alle sportievelingen om weer op volle krachten te komen. De Holtense editie wordt mede mogelijk gemaakt door Via Vie Welzijn, er kan gedanst worden met Fysiotherapie Trifitt,, er wordt een atletiekparcours uitgezet door AV Holten. Er zullen clinics gegeven worden door Handbalvereniging Holten en Taekwondo Olthuis verzorgt een leuke les.

Dankzij de steun van Triffit, ING, Bakker Nijkamp, Tastoe, C1000 Leon Haanstra en Jumbo Supermarkten Rijssen kan ook dit jaar het sportieve vermaak worden opgesierd.

Ook zijn er verschillende leuke speeltoestellen voor de kinderen aanwezig waar zij veel plezier op kunnen beleven. Op www.kiessportencultuur.nl kunnen kinderen en ouders terecht voor meer informatie en aanmelding. Uiteraard mogen kinderen ook op de dag zelf naar ’t Mossink komen en zich daar aanmelden. Deelname voor dit waanzinnige winter sportspektakel is € 2,00 per kind.