Categorieën

Wie gaat er dit jaar vandoor met de Noaberscuptrofee?

HOLTEN – Tennisliefhebbers opgelet! Van maandag 18 juni tot en met zaterdag 23 juni strijden spelers van Rijssen, Enter en Holten weer om de felbegeerde Noaberscuptrofee. Deze bokaal wordt uitgereikt aan de tennisclub die aan het eind van de week de meeste punten verzameld heeft. De Noaberscup is een jaarlijks terugkerend dubbeltoernooi, georganiseerd door TC Rijssen, TC de Mors, TC Enter en TC Holten, waarbij onderlinge sportiviteit en gezelligheid centraal staan. In verschillende categorieën (4/5, 6,7, en 8/9) strijden heren en dames dubbels om de titel, beste tennisclub. Wie volgt dit jaar TC Rijssen op als winnaar?

Alle seniorenleden van de deelnemende clubs kunnen meedoen, van speelsterkte 4 tot en met speelsterkte 9. De wedstrijden worden elke dag op een ander park gespeeld. De finaledag zal dit jaar plaats vinden op zaterdag 23 juni bij TC de Mors. Stel een team samen van 2 tot 4 personen en bedenk een originele naam voor je team. De aanvoerder geeft zich, onder vermelding van de teamnaam, op via www.toernooi.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team inclusief eten op zaterdag. De hele week zal er een feestelijk tintje hangen boven het toernooi, aangezien dit het lustrum jaar is! Daarom zal er op de finaledag onder elke vereniging een diner bon verloot worden van een restaurant in eigen plaats, mits de teams aanwezig zijn.

Inschrijven kan tot en met 8 juni 2018. De Noaberscup 2018 wordt ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door diverse gulle sponsoren uit alle 3 plaatsen.