Categorieën

Workshops kleding maken bij De Zijden Draad

De eerste workshop bij De Zijden Draad dit jaar had als thema ‘Een vest maken, het was ‘hard werken, leerzaam  en ook erg gezellig’, aldus de reactie van de deelnemers, de cursus is twee keer gegeven. Beide keren waren er drie deelnemers, waardoor er veel ruimte was voor persoonlijke begeleiding. “De volgende workshop gaan we een ‘1000-dingen’ tasje maken. Het tasje, dat helemaal is gevoerd,  kan op veel manieren gebruikt worden, als toilet-tasje, make-up tasje, tasje voor je lenzenspullen, voor je oplaadsnoertjes als cadeautje voor je vriendin etc.etc. Afhankelijk van je naaivaardigheden kan het van leer of van stof gemaakt worden”, aldus Joza Jagodic namens De Zijden Draad.

De workshop wordt gegeven op 28 april en/of 19 mei, in de middag van 13.00 tot 16.00 uur. “Wil je gezellig samen met je vriendinnen zo’n tasje maken?? In overleg kunnen we een datum afspreken. Wil je je aanmelden voor de workshop dan kan dat via de mail, ben je geïnteresseerd en wil je eens komen kijken in het uitgebreide atelier dan nodig ik je uit om een afspraak te maken (06-2024 8810).”

Wie geïnteresseerd is in naailes, op dinsdagochtend en woensdagavond zijn nog een paar plekjes vrij. “Bij voldoende interesse gaan we ook op maandagmiddag en/of dinsdagavond les geven. Iets maken met je eigen handen, kleren maar ook andere werkstukken die uniek zijn, het geeft veel voldoening en is uitdagend”, besluit Joza. Het atelier is gevestigd aan de Hakkertsweg 29 in Dijkerhoek. Website: www.atelierDeZijdenDraad.nl.