Categorieën

Zaalvoetbal op Tweede

Kerstdag in ’t Mossink

HOLTEN – Zoals ieder jaar organiseert de VV Holten op Tweede Kerstdag weer haar traditionele zaalvoetbaltoernooi in sporthal ’t Mossink. Alle seniorenleden en A-junioren mogen die dag hun kunsten vertonen in een mixtoernooi dat vanaf 09.00 zal starten. Ook spelers die niet lid zijn van VV Holten, maar wel graag een balletje willen trappen op Tweede Kerstdag zijn van harte welkom.

Er zullen twee of vier poules zijn waarbij er vier teams doorgaan naar de kruisfinales. De finale staat gepland rond half twee. Na de finale is er in bar ’t Mossink nog de grandioze ‘Bingoletti’ en spelen Bert Reijlink en (waarschijnlijk) Diederik Markvoort tussendoor en na afloop vele meezingers, vaak vocaal ondersteund door enthousiaste lieden uit het publiek.

“Voor de tweede keer zullen we ook deze editie gaan werken met een openbare loting, met de bingoballen uiteraard, van de teamindeling. We kregen altijd veel commentaar of dit wel eerlijk gebeurt. Dus sinds vorig jaar is er vooraf al een loting waarin alle deelnemers een nummer krijgen en we zo de teams gaan indelen. We delen de spelers vooraf wel in bepaalde categorieën in om de teams qua sterkte redelijk gelijk te houden”, aldus Laurens Jan Stam namens de organisatie. Voor opgave kan men terecht bij Edwin Knapen: 06 12519343.