Categorieën

Afgelasting activiteiten Stichting Kunst en Cultuur Holten 

HOLTEN – Vanwege de Coronacrisis ziet het bestuur van de Stichting Kunst en Cultuur Holten zich helaas genoodzaakt alle cnderdelen van het programma tot 1 juni  te schrappen. Dat betekent dat de lezing van klinisch neuropsychologe Margriet Sitskoorn die gepland staat voor vrijdag 27 maart niet doorgaat. “We proberen deze lezing met als onderwerp ‘Hersenhack’ door te schuiven naar het seizoen 2020-2021. Zeer tot onze spijt moeten we ook de Tassenbeurs annuleren. Er zijn inmiddels al heel veel tassen ingeleverd voor de beurs – waarvoor hartelijk dank dames en heren! – en die gaan we allemaal keurig bewaren voor een nieuw te plannen beurs en veiling in het komende seizoen. We hopen die weer te kunnen combineren met een lezing van René Cornelisse (zie www.kc-holten.nl).

Het op Goede Vrijdag geplande concert in de Dorpskerk met de Bachbeweging Twente gaat eveneens niet door. Gezien werken die de Bachbeweging wilde uitvoeren, zal het lastig worden hiervoor een datum in het najaar vast te stellen”, aldus een woordvoerster.

“Als laatste moeten we de rondleiding en demonstratie bij beeldhouwer Anton ten Braak in Neede cancelen. We proberen samen met hem een alternatief te vinden. Heel jammer dat we ons seizoen deze keer zo vroeg moeten afsluiten, maar op dit moment heeft onze gezondheid allereerste prioriteit. Het bestuur is uiteraard al weer enkele maanden bezig een interessant programma voor het volgende seizoen samen te stellen. Als dat rond is, hoort u van ons!”