Categorieën

Bdesign computers start met een copyshop

Zoals u gewend bent kunt u bij Bdesign computers terecht voor verkoop, reparatie en onderhoud van computers, printers, laptops en meer. Door een veranderende markt in Holten, is men sinds kort begonnen met een nieuwe tak, een copyshop. Sinds kort kunt u bij Bdesign computers ook terecht voor het digitaal printen, kopiëren en scannen van kleine tot middelgrote opdrachten tot een formaat van A3. De professionele Brother printer zorgt voor een professionele afdruk met scherpe afbeeldingen en een strakke tekst op kwaliteitspapier.

U kunt bij ons printen, kopiëren en scannen in A4 en A3 formaten. Er is veel mogelijk, zoals vergroten, verkleinen, dubbelzijdig, full colour of zwart/wit. Ook voor de kleine opdrachten kunt u bij Bdesign computers terecht. Eén verslag, of een feestgids voor een speciale dag, een bouwtekening of juist een document of brief die gekopieerd moet worden. Scripties, rapporten zijn ook mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om uw documenten te laten scannen en zo digitaal te maken. De documenten kunnen automatisch of handmatig gescand worden tot A3 formaat.

U kunt zelf het scanformaat en kwaliteit kiezen. De documenten kunnen via email worden verzonden of opgeslagen worden op digitale media. Bdesign computers denkt graag met u mee en geeft vrijblijvend advies, zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat van uw print, kopie of scan opdracht. U hoeft de printer niet zelf te bedienen, dit wordt voor u gedaan.  Wilt u meer informatie of advies? U bent van harte welkom bij ons aan de Oranjestraat 16 of belt u ons op: 0548-200111.