Categorieën

Bosch Car service Erik Huzen houdt Holtense Alice toch mobiel

HOLTEN – Dinsdag 8 juni op het terras in Deventer zat de Holtense Alice Bruins nietsvermoedend te genieten van de zon. Haar auto had ze netjes afgesloten aan de overzijde van de IJssel op ‘de Worp’ en zonder enige idee wat er zou gebeuren met haar auto. Na een heerlijke lunch zocht zij haar auto op, maar tot haar verbazing stond deze er niet meer. Deze was in die korte tijd gestolen en ze heeft haar Fiat 500 helaas niet weer gezien. Via een goede klant – Linda de Boer –  vernam Bosch Car Service Erik Huzen het verhaal.

“Direct vonden we dat we hier echt iets at aan moest worden gedaan.  Alice is wegens  gezondheidsreden gebonden aan een auto en daarom hebben wij voor haar een geschikte oplossing bedacht. Als Bosch Car Service Erik Huzen en 123BusjeHuren.nl hebben wij Alice een leuke Volkswagen Up! ter beschikking gesteld. Zodat zij toch haar dagelijkse dingen kan uitvoeren en naar haar werk bij Aebi Schmidt (voormalig Nido) kan. In de tussentijd kan zij rustig naar een nieuwe auto gaan zoeken.

Iemand die wegens omstandigheden om mobiliteit verlegen zit, konden wij niet in de kou laten staan. Wij wensen Alice veel veilige kilometers de komende weken met de VW Up en we hopen dat ze binnenkort met de verzekeraar alles kan afhandelen, zodat ze kan gaan genieten van haar nieuwe auto”, aldus Erik Huzen namens het hele team van zijn autobedrijf.