Categorieën

Cursisten Expositie Galerie Yvonnedewit . art Holten

HOLTEN – Galerie Yvonne de Wit . Art is in maart begonnen met het geven van schildercursussen voor iedereen die het leuk vind om abstract te leren schilderen. Afgelopen zaterdag 23 november heeft de opening plaatsgevonden van de eerste Cursisten Expositie met alle werken van de cursisten.

“Een zeer geslaagde en erg gezellige opening met veel gasten. Er wordt een twintigtal schilderijen getoond geëxposeerd door cursisten van jong tot “jong van geest”. Er is gedurende de cursussen hard gewerkt om de expositie deadline te halen. De schilderijen die gemaakt zijn zien er prachtig uit. Zeer gevarieerde werken. Uiteraard waren alle cursisten op de opening aanwezig. Ieder had zijn eigen gasten uitgenodigd. Er werd met veel plezier en enthousiasme over hun werken verteld”, vertelt Yvonne.

De expositie is dagelijks te bezichtigen van 26 november tot 7 december van 11.00 uur tot 17.30 uur. Locatie: Galerie Yvonnedewit.art – Dorpsstraat 51/53 – Holten. Het is de bedoeling om dit evenement elk jaar rond 3e week november te laten terugkomen. Op www.galerieyvonnedewit.art vind u meer informatie over het cursusaanbod abstract schilderen.