Categorieën

De maaltijdservice van Gotink breidt uit!

“Effe een tientje kieken”, dat is hoe Gotink ouderen kennis laat maken met haar heerlijke maaltijden. Voor € 10 euro kunt u drie koelvers maaltijden uit het koelverspakket proberen. “Wij willen graag laten zien dat het ook anders kan”, zegt zoon Roy van het familiebedrijf Gotink.“Geen saaie maaltijden, maar juist verrassende menu’s van goede kwaliteit. Dat is waar we voor staan.”

Al 35 jaar levert Gotink warme maaltijden aan huis. Sinds de oprichting van Gotink komen de vaste bezorgers dagelijks langs de deur gereden met warme maaltijden.  Maar elke dag bezorgen is duur, daarom komt Gotink ook met een goedkoper alternatief. De koelverspakketten worden twee maal per week bezorgt, op dinsdag en vrijdag middag; hierbij ontvangt u drie maaltijden tegelijkertijd. Eigenaar Bert Gotink zegt hierover: “Het scheelt ons in bezorgkosten en het scheelt de klant dus in de portemonnee.”

Gotink Catering biedt deze service sinds één januari aan naast de warme maaltijdservice en er is enorm veel animo voor. “Wij zien dat er veel 55+’ers gebruik van maken die geen zin meer hebben om elke dag zelf te koken”, vertelt directeur Bert Gotink “Ook worden ouderen steeds handiger met de magnetron.” Gotink ziet er een uitdaging in om het negatieve imago van de tafeltje-dekje-maaltijden om te buigen door zich te focussen op de kwaliteit. Want wie gunt zichzelf nou geen goed eten op zijn ouwe dag?”

De koelversmaaltijden zijn verkrijgbaar vanaf € 6,75 per stuk en nu is het dus mogelijk om “effe een tientje te kieken”. Eenmalig drie maaltijden voor € 10,-.