Categorieën

De Sans-Online Night Run is vernieuwd 

HOLTEN – Sport, spanning en sfeer. Dit alles komt samen tijdens de tweede Sans-Online 6 kilometer Night Run op zaterdagavond 26 oktober. ‘Dit jaar hebben wij de Night Run vernieuwd. Het is geen heen-en-weer parcours meer, maar een ronde door en rondom Holten. Dat betekend nog meer afwisseling dan vorig jaar’, vertelt Hans Stokvis.

‘De Night Run is een loop van 6 kilometer in het holst van de nacht waar plezier, samen bewegen en de sportieve uitdaging centraal staan. Hardlopen is voor steeds meer mensen een beleving geworden. De Diepe Hel wordt dan ook als één van de mooiste lopen van Nederland ervaren. Daarbij gaat het niet alleen om het winnen. Met de Sans-Online Night Run wordt hardlopen nog leuker.‘ Stokvis vervolgt:

‘Het is een bijzondere beleving om in het donker te hardlopen. Je ervaart een mystiek sfeertje, het is stil en vooral heel donker. Daarnaast zijn onderweg op diverse plekken bomen heel mooi belicht. En na de stilte volgt een geweldig spektakel als de lopers weer terug in Holten komen. Opzwepende muziek in het dorp, lichtshows, glow in the dark en een afterparty in de feesttent. Nergens anders in Overijssel heb je een nachtelijke hardloopwedstrijd met zoveel funfactoren!’