Categorieën

DITSMIE lifestyle & curiosa markt

In 2021 organiseert Ditsmie een aantal Lifestyle&Curiosa markten op de prachtige landelijke locatie, Erve Kraesgenberg, Bookholtlaan 25, Losser (OV). De eerstvolgende data zijn: 10 oktober en 21 november 2021. De eerste markt op 12 september was een groot succes! Prachtig weer en heel veel tevreden bezoekers. Op 10 oktober hebben we 50 standhouders die allemaal uniek zijn met hun aanbod. Kom gezellig langs om de sfeer te proeven en laat je verrassen op deze prachtige locatie met een divers aanbod van standhouders zoals brocante, curiosa, lifestyle, streekproducten, kunst en meer… Om een paar namen te noemen van standhouders:
Bocante&curiosa zoals o.a.Brocante Fluitekruid, Maquitrida, Bon Servies, Dooreenroosje.

Lifestyle met o.a. Plukje Wol, Hiptrend, , Diete Nab, Mancafehandel, Hout het Simpel.
Kunst met o.a. Glass-n-more, Hout het Simpel, Nature.
(Streek)producten met een mooi aanbod van heel veel lekkers zoals ’Ofjeworstlust’, The Wild Garden, Bij ’t Olijfje, Mien Stroopwafels, Antonia’s mosterd & delicatessen.

Iedereen is van harte welkom op de DITSMIE markten met een gezellig terras van Erve Kraesgenberg voor een hapje en een drankje. De entree is gratis, er is parkeergelegenheid en voor de fietsers ….kies een fietsroute met knooppunt 13-69 en je komt vanzelf bij Erve Kraesgenberg!

Erve Kraesenberg
Erve Kraesgenberg in Losser is een uniek cultuurpark met belangrijke historische waarde, waar bezoekers de sfeer kunnen proeven van een oud boerenerf.

Kijk voor het laatste nieuws van de markten op FaceBook @Ditsmie en Instagram @ditsmie_lifestyle_curiosa.