Categorieën

Een kei-leuke dag bij Natuurmuseum Holterberg!

HOLTEN – Stenoloog Martin Doorman verzamelt en slijpt al meer dan 30 jaar mineralen en edelstenen. Woensdag 12 augustus komt Doorman naar het Natuurmuseum Holterberg   natuurstenen slijpen. Gewone stenen verbergen vaak de mooiste fossielen of mineralen. Doorman kan er alles over vertellen. Iedereen die een mooie steen heeft gevonden kan deze meenemen om te laten determineren. Soms worden er bijzondere stenen ontdekt.

Ook nodigen wij u uit een kijkje in het Natuurmuseum te komen nemen. In het museum vindt u de beroemde natuurdiorama’s en een collectie van meer dan 1000 opgezette dieren. In de expositieruimte loopt momenteel de indrukwekkende expositie “Schedels en botten.” Kinderen kunnen het museum ontdekken  aan de hand van een spannende speurtocht of een echte natuuronderzoeker worden in het Bos van Daantje Das. De allerkleinste gaan op het Groote Kikkerpad op zoek naar Bim, Bam en Bom.

Woensdag 12 augustus van 10:00 tot 16:00 uur, Stenoloog Martin Doorman buiten op het Holterbergplein bij Museum Holterberg.