Categorieën

Eerste prijzen ‘gouden’ thee-actie Hockeyclub uitgereikt


HOLTEN – Drie van de vijf prijzen die te verdienen waren bij de grote thee-actie van Hockeyclub Holten-Rijssen (HCHR) zijn afgelopen weekend uitgereikt. De gouden ‘theezakjes’ met bonnen voor Hoog Holten en Drent kappers zijn nog niet gevonden. Maak dus snel de pakjes thee open om te kijken of u één van de prijswinnaars bent. De bonnen van de Keurslager, ’t Klavertje en Eten bij Huzen zijn al wel gevonden. HCHR feliciteert de prijswinnaars met de gewonnen prijzen.

Twee weken geleden gingen leden HCHR langs de deuren om thee te verkopen. De actie was een groot succes want alle thee was in sneltreinvaart uitverkocht! De opbrengst van de actie was ruim 1500 euro. Hiermee heeft de club mooie dingen kunnen doen. Zoals de vervanging van doelnetten, nieuwe hockeyballen en verfraaiing van het clubhuis.

D-mix verovert koppositie
De jongens en meisjes van het HCHR D-team zijn op stoom. Nadat ze de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen nog verloren, werden de drie volgende wedstrijden allemaal gewonnen. Afgelopen zaterdag werd er gewonnen van Nunspeet met een monsterscore van 2-15 (!). Hiermee is D-team koploper Zwolle voorbijgegaan in de stand en prijken nu bovenaan de ranglijst. Zwolle heeft evenveel punten maar een lager doelsaldo.