Categorieën

Extra voorstellingen van

‘Het huis’ in Kulturhus

COV HE187

HOLTEN – De voorstelling van “Het huis” van toneelgroep COV op vrijdag 28 maart is nog niet helemaal uitverkocht maar één voorstelling in maart blijkt niet genoeg om aan de grote vraag te voldoen. Om mensen de keus te geven om op een ander tijdstip dit mooie toneelstuk te zien speelt de toneelgroep op zaterdag 8 en 15 november 2014 dit stuk nogmaals in het Kulturhus te Holten.

“Het huis” is een indrukwekkend toneelstuk over het verlies van een dierbare, hechte familiebanden, relatieproblemen en geheimen. Uit het leven gegrepen, met humor, emotie en voor ieder herkenbare situaties. Voor de spelers van toneelgroep COV betekent dit een regelrechte uitdaging.

“Het huis” heeft de ideale ingrediënten voor een fijne toneelavond. Een stuk met humor terwijl het toch ergens over gaat. Met veel herkenbare situaties, geestig en soms confronterend…

Het stuk is geregisseerd door Hetty Nijkamp en geschreven door Sonja de Jong. De première is op vrijdag 28 maart in De Kandelaar te Holten. Aanvang 20:00 uur, kaarten a € 7,50 zijn te reserveren via www.toneelgroepcov.nl. Op zaterdag 8 en 15 november speelt COV het toneelstuk in het Kulturhus te Holten. Kaarten voor deze voorstelling zijn t.z.t. te bestellen via het Kulturhus.