Categorieën

Geslaagd ‘Ouder-kind toernooi’ bij TC Holten

HOLTEN – Gelukkig zijn er bij de TC Holten voldoende stoere meisjes, jongens en ouders waardoor het Ouder-Kind toernooi door kon gaan. Trainer Marc IJzerman had met enkele ouders dit toernooi georganiseerd en gepland op zondag 6 oktober. “De weergoden waren ons dit keer niet heel gunstig gezind en enkele deelnemers hielden dan ook hun regenkleding maar aan. Maar ondanks de af en toe lichte regen konden alle partijen worden gespeeld. Voor dit toernooi schreven zich 20 enthousiaste junioren en 20 ouders, ooms of tantes in.

Door dit hoge aantal inschrijvingen waren alle vijf velden dubbel bezet. Bij alle partijen van 25 minuten straalde het tennis plezier er vanaf. Er werd vol overgave voor de punten gespeeld en regelmatig klonk dan ook weer een kreet van geluk of plezier als er een mooi punt was gescoord”, vertelt voorzitter Anton Beuwer.

De jongste deelnemers van 6/7 jaar hadden de extra handicap dat ze op Centre Court speelden maar ze waren zo intensief met hun spel bezig dat ze het publiek kennelijk vergaten. Nadat alle partijen waren gespeeld werden de gewonnen games opgeteld en de winnaars in de verschillende sterktes waren: Rood: 1. Lenn en Indy Drent; 2. Naomi Vreugdenhil – Yvonne Vlogtman; 3. Naja Alfares – Gaby van Ee. Geel: 1. Steven Jansen – Andor Buding; 2. Stella en Ruud Kleinendorst; 3. Lotte en Carolien Doornink; Oranje: 1. Tib en Nadine Biesters; 2. Pebbe en Maarten Biesters; 3.

Mirte Jansen en Ragna van Ginkel. Het winnende kind kreeg een snoep trofee en de ouder een fles wijn. Alle  deelnemende kinderen kregen een oorkonde en een chocolade hart.

“Na de geweldige inspanning was er tijd voor ontspanning en werd het geheel afgesloten met een gezellige BBQ. Deze kon mede worden aangeboden door een bijdrage van één van onze sponsoren Slagerij Geert Brands. Het was een gezellige tennismiddag. Hierbij willen we de trainer, de organiserende ouders en alle deelnemers bedanken voor hun inzet”, besluit Beuwer.