Categorieën

Glimlachende jeugd bij toernooi

voor Blauw Wit ’66 in Goor

HOLTEN – Zaterdagochtend 8 juni was het gespreksonderwerp het ruige weer van die nacht, maar het weerhield Blauw Wit er niet van om met veir teams richting Sv Hector in Goor te rijden. Het Henk Nijenhuis toernooi stond te wachten dus de J09, J09 en twee mini’s teams maakten zich op voor een onstuimige ochtend. De mini teams bestonden uit Tim, Jelle, Bram, Jarno, Thomas en Djurre, Duuk, Cameron, Nure en Kian.

Femke begroette de jongens: “Jullie zijn allemaal kanjers door hier te zijn, zelfs na de Salland competitie staan jullie klaar voor het team. We zijn nu al trots op jullie!” Hoewel de scheidsrechters er een onduidelijke en soms partijdige visie op nahielden zijn de jongens vooral met voetballen bezig geweest. De gedrevenheid en het plezier resulteerden in een tweede plaats voor zowel team 1 en 2. De medailles waren een mooie beloning. De JO8 gingen het veld in met Tom als keeper, Jurre, Storm, Thijs, Teun, Mart en Enrico. Samenspelen was het sleutelwoord want het team stond als een huis.

“De jongens hebben gewoon knettergoed gewerkt vandaag en dat levert een mooie derde plaats op”, aldus de trotse leider Mikel. JO9 heeft vooral mooi voetbal laten zien. Mick in de goal, Kyllian, Gijs, Loek, Jaap en Steijn waren samen het team wat meedeed als goede midden motor en toch een knappe vierde plaats hebben behaald. Leider Ernst Jan vertelde; “Ze hebben inzet en strijd geleverd vandaag en het was mooi om dit weer terug te zien bij ze.”  De zon brak gelukkig nog door tijdens de prijsuitreiking en met een grote glimlach verlieten de Blauwwitters Goor.