Categorieën

Goede doelen markt in Kulturhus

HOLTEN – Eens in de twee weken wordt de Goede Doelen markt in het Kulturhus Holten georganiseerd. Een kleinschalige markt waar men leuke spullen kan kopen voor het goede doel. De Goede Doelen markt vindt plaats om de week tegelijk met de reguliere vrijdagmarkt in Holten.

De Goede Doelen markt is in de hal van het Kulturhus. Er zijn diverse kraampjes waar leuke en lekkere dingen te koop zijn. Zo verkoopt Dine Ophof lekkere zelfgemaakte chutney en jam voor de Stichting Cystic Fibrosis (taaislijmziekte) en kan men handwerk kopen van de Welfare van het Rode Kruis in Holten. Ook zijn er leuke cadeautjes te koop zoals sieraden en kaarten van de Stichting Rambura. Zij zetten zich in voor betere levensomstandigheden voor de mensen van Rambura in Rwanda. Mevrouw Bos verkoopt voor de dierenambulance gebreide sjaals, in alle soorten en maten. “Hiervan gaat twee euro per sjaal naar de dierenambulance”, aldus een enthousiaste mevrouw Bos.

Uiteraard is de Wereldwinkel in het Kulturhus ook open tijdens de Goede Doelen markt. De Goede Doelen markt is iedere even week van 14-17 uur in het Kulturhus.

Geinteresseerde deelnemers van deze markt kunnen mailen naar info@kulturhusholten.nl.