Categorieën

Groot feest met de Fienpreuvers

Afscheid van Woody’s en Wokkie Vlokkie op Holterberg

HOLTEN – Hij werd eind vorig jaar, midden in de corona pandemie, in een live uitzending gekozen tot 53e Prins der Fienpreuvers. Wilco Vlogtman, regerend onder de naam Prins Wokkie Vlokkie. Terzijde gestaan door zijn trouwe adjudant Stefan Huisman, alias de Buizerd. Op de elfde-van-de-elfde dit jaar zit hun regeerperiode er alweer op. De Prins maakte tijdens de lockdown maar weinig feestjes mee. Dat moet anders dachten ze bij de Fienpreuvers. Deze Prins verdient, voordat hij plaats maakt voor zijn opvolger, een geweldig afscheidsfeest. Voor alle Holtenaren organiseren zij daarom een Groots Kielenbal onder de noemer ‘Ajuu Wokkie Vlokkie’. Dit zal zijn op vrijdag 29 oktober.

De verrassende locatie voor deze avond is Woody’s aan de Holterbergweg 11. Hiermee komen twee afscheiden bij elkaar. Want na dit bal zal Woody’s door Regien Vincent worden overgedragen aan de horeca collega’s van ’t Lösse Hoes. “Ik vind het echt geweldig dat we de zaak op deze manier kunnen afsluiten. Eruit met een knalfeest. Beter kan niet. Ik heb er echt zin in!”, aldus Regien. De Fienpreuvers roepen iedereen op om in kiel of in ander carnavalskleding te komen. “Het wordt echt carnaval met alles erop en eraan” zegt een woordvoerder van de vereniging. Voor de gelegenheid wordt Woody’s geheel omgeturnd in carnaval-stijl. Er is feestmuziek, De Braandheultjes zullen er zijn en daarnaast komt er nog veel meer.

Deze avond is voor iedereen, van jong tot oud, die van Keunedarps carnaval houdt. Een unieke party waar je bij moet zijn geweest. De entree is volledig gratis. Wel dien je aan de deur een geldige QR-code en je ID te laten zien, conform de maatregelen die nu gelden voor de horeca. Eenmaal binnen barst het feest los. De avond begint om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur is de feestzaal geopend.