Categorieën

Grote verkiezingsavond in het Kulturhus

HOLTEN – In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart wordt er op 14 maart een speciale avond georganiseerd in het Kulturhus onder de naam ‘Keunedarp Kiest!’. Een avond in het teken van humor en politiek. De lijsttrekkers van alle partijen uit Rijssen-Holten zullen aanwezig zijn en worden aan de tand gevoeld door Laurens Jan Stam.

Stam zal een aantal politieke issues op humoristische wijze in columns aan de kaak stellen. Waarna de politici hierop kunnen reageren. Daarnaast is er ook nog muzikale ondersteuning van Stam zijn komedie kompanen Bert Reijlink en Jan Deijk. Speciaal voor deze avond hebben zij een lied uit hun repertoire naar de politieke verkiezingen omgeschreven.

Stam denkt dat het goed is dat deze avond gehouden wordt. “De dames en heren politici verkondigen hun standpunten natuurlijk al in de media, vaak gedrukt, maar nu kunnen de mensen ze eens met eigen ogen zien en horen. Daarbij moet het gewoon ook af enb toe een beetje lachen worden en daar wordt volgens mij niemand slechter van!”

De kaarten voor deze avond kosten vijf euro per stuk, dit is inclusief een gratis kop koffie of thee bij Tastoe. Bestellen kan bij de bibliotheek of via de website: www.kulturhusholten.nl.