Categorieën

Handbalsters Holten winnen

moeizaam van Atlantis

HOLTEN –  De handbalsters van Holten speelden zondag thuis tegen Atlantis uit Dronten; de nummer 4 uit de 2e klasse. Uit was het al een stevige pot handbal geweest die Holten met moeite wist te winnen en dus was Holten daar ook thuis op voorbereid. Holten ging goed van start en nam in de beginfase een voorsprong die na 10 minuten opliep tot 8-5. Atlantis bleef echter goed partij geven.

Vooral vanuit  de opbouw werd met regelmaat gescoord. Holten bleef echter een minimale voorsprong houden. De rust brak aan met 13-12. Ook na rust eenzelfde wedstrijdbeeld. Holten was technisch beter, maar met veel werklust bleef Atlantis in het spoor van Holten.

Na een kwartier spelen nam Holten iets afstand (20-17) maar met flinke fysieke inzet kwam Atlantis toch weer bijna op gelijke hoogte. (23-22). Holten had moeite met de taaie tegenstander wat het eigen spel niet ten goede kwam. Toch bleef Holten aan de goede zijde van de score en wist met 25-24 de punten in eigen huis te houden.

Scores voor Holten: Karlijn Bekkernens 9: Jessica Smit 8; Elke Dorlas, Annemiek Nijland 2; Julia Hanevelt, Marjolein Nijland, Joyce Kappert, Femke Haverslag 1. De komende twee weken zijn voor de dames van Holten vrij. Op donderdag 19 februari spelen de dames een oefenwedstrijd tegen WHC in de sporthal in Holten om 20.00 uur.