Categorieën

(Her)opening Kringloopwinkel H.M.V.

HOLTEN – Door de gestelde corona-maatregelen waren ook de Kringloopwinkel (en loods) van H.M.V. hun deuren tijdelijk te sluiten. De loods is inmiddels al weer een tijdje geopend en inmiddels kan in de winkel ook worden voldaan aan de verplichte richtlijnen en hebben de vrijwilligers aangegeven de winkel graag weer te willen openen. “Gedurende de periode dat de winkel en loods gesloten waren hebben de vrijwilligers niet stil gezeten. De loods heeft nu naast de grote artikelen als witgoed en meubels ook een klein assortiment met servies, klein elektra en woonaccessoires. De winkel heeft een grotere metamorfose gekregen.

Om te kunnen voldoen aan de 1,5 meter afstand is de winkel opnieuw ingedeeld maar het was ook de gelegenheid om meer overzicht te creëren. Zo heeft de winkel nu een etalage met goederen die min of meer bij het seizoen passen”, vertelt een woordvoerder. Woonaccessoires, servies, boeken en andere artikelen zijn overzichtelijk geordend in stellingkasten en bakken. Op de eerste verdieping (bereikbaar via een trap) zijn bijvoorbeeld lampen, keukengerei en spelletjes en speelgoed te vinden. Bij de ingang is desinfectiemiddel beschikbaar, evenals bij de trap naar boven/beneden en bij de kassa hangt een doorzichtig afscheidingsscherm om de bezoeker en de vrijwilliger te beschermen.

“Benieuwd hoe de vernieuwde winkel en loods eruit zien? Vanaf 3 juli zijn zij geopend. Op vrijdag is de winkel van 14.00 tot 17.00 uur open (de loods helaas niet in verband met een tekort aan vrijwilligers op dit moment) en op zaterdag zijn de winkel en de loods van 11.00 tot 15.00 uur geopend. Voor meer informatie; kijk op www.hmv-holten.nl/kringloopwinkel. Wilt u goederen inbrengen? Dat kan natuurlijk ook! Dit kan tijdens de openingstijden of neem contact op via verkoop@hmv-holten.nl of een appje of telefoontje naar 06 41615483. We halen goederen binnen Holten ook voor u op. Vele handen maken licht werk en daarnaast is het ook nog gezellig! Lijkt u dit ook wat en wilt u wel meedraaien in het team van vrijwilligers? Dan horen wij dat graag! Hopelijk kunnen we dan de loods ook weer openen op de vrijdagmiddag!”, besluit de woordvoerder.

De kringloop is ook te volgen via Facebook onder @kringloopwinkelHolten, hetzelfde geldt voor Instagram.