Categorieën

Hollandse Dutz dagen 6 tot en met 10 april bij Oogwereld Jos

Tijdens de Hollandse Dutz dagen van dinsdag 6 tot en met zaterdag 10 april staat het Nederlandse merk Dutz centraal in de winkel bij Oogwereld Jos. Standaard hebben zij een grote collectie Dutz brillen, maar op zaterdag 10 april is de gehele collectie in huis. De brillen zijn kleurrijk, fris, eigentijds en springen in het oog. Een montuurstyliste is enkele dagen aanwezig voor het geven van advies op kleur en stijl. Koopt u van 6 t/m 10 april een complete Dutz bril dan ontvangt u een goodiebag cadeau!

Dutz brillen spelen in op de modetrends van dit moment

Subtiele stijldetails staan voor de Dutz designers gelijk aan so Dutz! Van sprekende kleuren en oversized monturen tot subtiele retro stijlen.  Briltrends verschuiven geleidelijk van de mini-monturen uit de jaren 90 naar extra grote monturen. Dutz combineert dit voorjaar minimalisme met draagbaar supersize: de jaren ‘70 en ‘80 geven vorm aan de nieuwe collectie. Dunne metalen monturen met oversized glazen, combineren vakkundig alle stijlvolle kenmerken van dit seizoen.
Het nostalgische gevoel van retro monturen blijft dit seizoen een rol spelen. Ronde brillen horen zo’n beetje bij het interieur van modeshows. Een beetje retro, een beetje dramatisch: niet voor niets zijn ze nog steeds toonaangevend in het straatbeeld. Dutz geeft ronde vormen een update met spannende ontwerpelementen in sprekende kleuren.
De vorm van het jaar is: elke vorm die een vleugje geometrie op de tafel brengt! De geometrische Dutz monturen met dikke of dunne randen en interessante vormen zoals achthoek, vijfhoek, zeshoek, vierkant en rechthoek, in gedurfde, heldere kleuren maken het totaal plaatje van de Dutz collectie compleet. Deze vormen zijn namelijk vrijwel voor elk gezicht geschikt omdat ze elementen combineren die zowel betrekking hebben op ronde als op vierkante glazen. In de Dutz collectie vindt u zowel klassiek uitgevoerd geometrische vormen als ook strakke, stoere en veelkleurige uitvoeringen.

Oogwereld Jos, Dorpsstraat 4 in Holten, nodigt u graag uit om kennis te komen maken met de kleurrijke brillen collectie van Dutz. Ze verzoeken u een afspraak te maken zodat de opticien en aanwezige montuurstyliste u de volledige aandacht kunnen geven en ze de maatregelen & richtlijnen van het RIVM goed kunnen opvolgen.