Categorieën

Holtenaren: help elkaar en koop lokaal!

HOLTEN – Het in stand houden van de lokale middenstand is in normale tijden al heel erg belangrijk en soms een hele uitdaging. De lokale ondernemers in Holten zijn al sinds jaar en dag erg betrokken bij activiteiten van sportverenigingen, sponsoring van lokale activiteiten en initiatieven en cultuurevenementen. Ook helpen de ondernemers in Holten al meer dan tien jaar lang Holtenextra met hun advertenties en haast grenzeloos vertrouwen in de krant.

Holtenextra, een krant voor en door Holtenaren, wil dan ook graag de Holtenaren oproepen om juist in deze bijzondere en onzekere tijden de lokale ondernemer te blijven steunen. Lokaal kopen heeft een aantal voordelen. Het helpt mee in de strijd tegen de verdere verspreiding van het virus, want u blijft binnen Holten. Als prettige bijkomstigheid helpt u, inwoner van Holten, de kleine, lokale ondernemers die het op dit moment allemaal erg zwaar hebben, door deze enorme crisis heen. Mochten ondernemers door deze crisis het hoofd niet meer boven water kunnen houden, dan zullen we dat allemaal gaan merken. Maar zij het meeste.
Dus laten we met zijn allen de schouders eronder zetten en Holten van zijn sterkste kant laten zien. Voortbordurend op het kenmerkende noaberschap dat de Holtense gemeenschap juist zo sterk en verbonden maakt.

Ook Holtenextra wil haar steentje bijdragen om onze ondernemers door deze moeilijke tijd te helpen en hen met deze oproep een hart onder de riem te steken.

Redactie Holtenextra