Categorieën

Holtenextra naar Larenseweg 1 in Holten

HOLTEN – Artzet Media, uitgever van onder andere Holtenextra, de Bathmense Krant en Weekblad De Gids (gemeente Lochem), zal binnenkort haar intrek nemen in het kantoorpand aan de Larenseweg 1 in Holten (tegenover Coop Léon Haanstra). In het pand was eerder Robers Makelaars gevestigd.

Eric Klein Nagelvoort van Artzet Media: “Als uitgeverij zijn we actief in allerlei soorten media. Vorig jaar werden wij benaderd door twee Holtense ondernemers met de vraag of wij interesse hadden om een samenwerking aan te gaan op het gebied van narrowcasting (uitzenden van informatie op moderne beeldschermen). Dit ligt in het verlengde van onze huidige business. Verkoop van advertenties op schermen. Maar ook de verkoop van beeldschermen met de daarbij behorende eigen software. De klant kan met onze systemen zelf zijn informatievoorziening, in de breedste zin van het woord, toepassen. Samen met onze nieuwe partners beginnen we een nieuw mediabedrijf dat niet alleen lokaal, zoals we dat met onze kranten wel doen, maar landelijk gaat opereren. Een bijbehorend kantoor was daarvoor onontbeerlijk.”
Klein Nagelvoort vervolgt: “Al jaren werken we naar volle tevredenheid vanuit ons kantoor aan huis in Holten. De combinatie wonen en werken was gezien onze opgroeiende kinderen een ideale situatie. We hadden geen plannen om een extern kantoor te gaan betrekken. Het nieuwe bedrijf vereist echter een kantoorpand. Het pand zal een Holtenextra uitstraling krijgen, maar aan de binnenkant is er ruimte gereserveerd voor de nieuwe bedrijfsactiviteiten. We zijn blij dat we binnenkort met Holtenextra zichtbaar zijn in het centrum en dat er, zoals onze redacteur Laurens Jan Stam aangaf weer ‘net zoals vroeger bij het Holtens Nieuwsblad, een echt redactiekantoor in het dorp is’. Medio oktober hopen we het kantoor te kunnen openen. Uiteraard zullen we in de Holtenextra vermelden, wanneer we het pand daadwerkelijk betrekken.”