Categorieën

Holtense collectanten gezocht bij KWF

HOLTEN – Collecteren in coronatijd, het is een item dat ook de afdeling Holten van Kwfkankerbestrijding al meer dan een jaar bezig houdt.  Elk jaar werd  in Holten door ruim 90 collectanten (allen vrijwilligers) aangebeld en was er de mogelijkheid uw bijdrage aan het onderzoek naar kanker te ondersteunen middels een financiële gift. Afgelopen jaar was er een aangepaste collecteweek en kon er via machtigingskaarten, QR-code en winkelbusjes toch nog een mooi bedrag worden opgehaald.

Hoe het dit jaar gaat verlopen is van veel factoren afhankelijk en veel is nog ongewis, maar het bestuur van Kwfkankerbestrijding afdeling Holten zal alles doen wat er in haar vermogen ligt er toch ook nu in coranatijd een geslaagde collecteweek van te maken. Dat kan zij niet alleen en daarom een dringende oproep om naast de al inzetbare vrijwilligers meer collectanten te mogen verwelkomen.

Het team van vrijwilligers bestaat momenteel vooral uit 60 plussers  en het zou heel erg fijn zijn als ook jongeren (vriendengroepen) zich zouden willen inzetten om onderzoek naar deze zo gevreesde ziekte financieel mogelijk te maken. Het kost ongeveer 2 á 3 uurtjes tijdens de collecteweek. Mensen kunnen zich aanmelden via de website van KWF vrijwilligers  (www.kwf.nl) of een mailtje sturen naar kwfholten@gmail.com en natuurlijk mag men ook bellen of via WhatsApp naar 06 307 99 307.